videoer

En videoguide til Future of Work

 

Hvordan griber du din ledelse an i fremtiden? Kan du fortsætte med at gøre som du gør nu, eller skal der noget andet til?

Erik har sammen med Heartbeats lavet en stribe videoer, der beskriver vores tilgang til de fem elementer i fremtidens ledelse: Formål og retning, innovation, kultur, organisering, og leadership. Videoerne belyser også den opdaterede lederrolle og den tilknyttede adfærd.

Et paradigmeskift i ledelse og lederskab har længe været under opsejling. Vi taler om “den fjerde industrielle revolution”, der er drevet af globale megatrends og den teknologiske udvikling. Det stiller allerede nu andre krav til ledelse, end vi kender det i dag. Du skal mestre et nyt mindset, nye kompetencer og ny adfærd, både som menneske og som organisation.

Hvorfor disse videoer – og så ganske gratis?

Fordi vi synes det er vigtigt for vores alles skyld. Vi mener det er så vigtigt – og værdiskabende – at vi gerne vil udbrede tankerne og inspirere dig til at tænke nyt og agere anderledes.

Det skal være fedt at gå på arbejde, både for dig og for dine medarbejdere.

  1. Et paradigmeskift
  2. Formål og mening – ikke strategi
  3. Innnovation as usual
  4. Kultur og værdier
  5. Nye organisationsstrukturer
  6. En leders mindset og rolle
  7. En leders adfærd
  8. Interview med Jens Jakob Svanholt, SVP, Danske Bank

Her er en playlist med alle videoerne:

 

About the author: Erik

Erik is trusted advisor, an experienced leader, department manager, project/program manager. Master of Science from Technical University of Copenhagen. EBA in cross-cultural project management.

Leave a Reply

Your email address will not be published.