Episode 10: Hvordan forbliver du relevant?

I denne episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi hul på vores nye tema og sætter fokus på, hvordan du forbliver relevant. I episoden gennemgår vi tre elementer på overordnet plan, som vi i senere episoder vil dykke ned i.

Velkommen til Fremtidens Ledelse To-Go, en podcast du kan tage med på farten.

Episoden her sætter scenen for vores kommende tema og hvad vi mener, når vi taler om hvordan du forbliver relevant og hvorfor. Vi taler overordnet om de tre elementer vi ser i emnet, som selvfølgelig vil blive uddybet i kommende blogs, podcastepisoder og nyhedsbreve. Husk du kan se alt om det kommende tema på vores media page.

 

Forbliv relevant! Både som virksomhed og som medarbejder

Vi har sagt det før, og siger det gerne igen: Verden er VUCA. Der er behov for, at vi hele tiden udvikler os som virksomhed og søger Blue Ocean.

En af de vigtigste aspekter her er, at I som virksomhed holder jer relevante overfor kunderne og markedet.

Men, det er også vigtigt, at du som medarbejder holder dig relevant for din organisation såvel som for markedet du befinder dig på. Har du fx fulgt med den teknologiske udvikling og styr på, hvordan man uploader en YouTube video? Eller hvad automatiseringen kan bibringe af gode oplevelser? Er du nysgerrig på nye evner og kompetencer og viden?

I episoden kommer vi ind på de tre vinkler:

  1. Relevant som virksomhed over for markedet
  2. Relevant som virksomhed over for medarbejderne, så man kan tiltrække og fastholde de rigtige og de gode medarbejdere.
  3. Relevant som medarbejder over for den arbejdsgiver man har og overfor det marked man arbejder i.

I denne episode skitserer vi disse tre vinkler for at giver dig overblikket, samt et par eksempler på hvad det vil sige. I kommende episoder dykker vi ned i hver enkelt element og folder ud, hvordan du kan gribe det an.

Har du noget at bidrage med?

Denne episode er dedikeret til overblikket og en kort samtale om temaet. Derfor får du i disse shownotes ikke nogle tools, metoder eller idéer til, hvad du selv kan gøre nu og her. Denne episode er ren inspiration og samtale om vores tanker, hvordan du forbliver relevant.

Vil du være med til samtalen om, hvordan du forbliver relevant? Send os en mail, et tweet eller en lyd-fil.

Relevante links for denne episode:

Abonnér på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din fortrukne podcast app, på nettet og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *