Fremtidens ledelse

Hvorfor en podcast om fremtidens ledelse?

Fremtidens Ledelse To-Go er en podcast du kan tage med på farten

I Fremtidens Ledelse To-Go kan du høre om hvordan den moderne virksomhed ser ud, agerer og tilpasser sig, set i lyset af fremtidens ledelse, digitale trends, automatisering og nye krav fra organisationer og medarbejdere.

I en verden hvor tingene forandrer sig, har vi behov for at forstå vores nye rolle som organisationer, som medarbejdere og som ledere. En af de mest centrale elementer er at holde sig relevant – overfor kunder, community såvel som de ansatte. Det handler derfor om at kunne orientere sig fremad, have tilpasningsvilje, omfavne den manglende forudsigelighed og i stedet turde eksperimentere med både produkter, processer og lederskabet.

Podcasten er til dig, som interesserer sig for ledelse, motivation, HR, organisering, innovation, strategi og i det hele taget alt, der har med moderne menneskerne i moderne organisationer at gøre.

Det skal være nemt at blive inspireret på fremtidens ledelse

I hver episode vil vi give dig nogle tips, tricks og begreber, som gør dig klogere på fremtidens ledelse. Samtidig vil vi pege på nogle kompetencer, som hjælper dig i gang med forandringsprocessen. Hvordan kan din virksomhed gå fra en gammeldags ledelsesstil og rykke tættere på fremtidens ledelse?

Du sidder sikkert og tænker, at det lyder svært, uoverskueligt og ubegribeligt – det er svært at ændre en vane, som man har haft de sidste måske 20 år – men forhåbentlig kan vi inspirere dig til at rykke tættere på fremtiden. Tag Fremtidens Ledelse To-Go med på farten allerede i dag.

Find podcasten i din fortrukne podcast app eller via iTunes og Stitcher

 

Fremtidens Ledelse To-Go er produceret af Bloch&Østergaard. Har du ris, ros eller andet på hjerte, så kontakt os endelig. Du kan komme i kontakt med os på mange måde. Se hvordan du kan kontakte os her.

Vi gør det, fordi vi har noget på hjerte.